Therapie/Troost Poppen.

Innerlijk kind pop

Troost pop

Therapie pop

De poppen zijn gemaakt om te gebruiken om jezelf te help. Je kunt de pop gebruiken om contact te maken met je innerlijk kind, als troostpop (vooral bij ouderen), als hulppop en ook als gewoon pop.

In het lijfje van de pop zijn een aantal kristallen verwerkt. Deze kristallen zorgen voor zuivering en bevorderen de liefde naar jezelf.

De hoofdjes zijn gevuld met schapenwol en het lijfje is gevuld met synthetische vulling. De poppen zijn te wassen, zie hiervoor de wasvoorschriften.

Als je na een tijdje vindt dat je pop te slap wordt kan je deze bijvullen. Zelf maak ik dan het naadje onder de oksel een beetje open en vul ik de pop weer met synthetische vulling (kan vulling van een kussen zijn of speciale vulling voor poppen en knuffels). Hierna kan je de pop weer sluiten met naald en draad.

Van sommige poppen kan je het haar kammen met een grove kam. Dit zijn de poppen met haarstijlen, waar ik al een staart of staartjes in heb gemaakt. De poppen hebben als kledingmaat 50/56 en passen kleding van een baby.

Bijgevoegd zijn een aantal innerlijk kind kaartjes die je kan gebruiken om in contact te komen met je innerlijk kind en die te helen. Zie website: www.speelsekunst.nl/webwinkel van Ina Wuite (onder aan de bladzijde). Deze kaartjes werken hebben mij persoonlijk heel veel geholpen.

Door middel van een meditatie kan je je pop met je innerlijk kind in jezelf verbinden. Wat heel belangrijk is, is dat je zegt dat alleen alle positieve handelingen /energie met de pop ook met je innerlijk kind in je verbonden wordt (zie innerlijk kind meditatie). Ik zelf vraag hier de hulp van de engelen hier bij. Tijdens het maken van de poppen voel ik de engelenenergie om me heen.

Je kunt je pop een naam geven. Bij elke pop zit een geboortekaartje. Tijdens het maken van de pop kwam er bij mij een naam op. Deze naam staat als tweede naam op het kaartje. Je mag zelf op het stipppellijntje van het geboorte kaartje de naam zetten die je aan je pop geeft.

Voor een gepersonaliseerde pop kan je contact op nemen. De ogen ,haren , gender en of je een baby of kind kan jezelf bepalen